Over EMF-AIM

EMF – AIM is in 2017 opgericht door mij, Elske Fukken. Na meer dan 15 jaar gewerkt te hebben als communicatie- en participatieadviseur en in het management bij diverse organisaties, besloot ik voor mezelf te gaan werken.  Ik werk vanuit het geloof dat het bestaansrecht en de waarde van een organisatie – en daarvan afgeleid programma’s en projecten – voortkomt uit de waarde die het creëert voor de omgeving, extern, maar ook intern.
In een voortdurend bewegende omgeving is het voor organisaties die succesvol en duurzaam willen (blijven) opereren, cruciaal om in verbinding te zijn met die omgeving. Om te weten hoe die omgeving eruit ziet, welke (groepen) mensen daar een onderdeel van zijn, wat daar speelt, hoe en waar je meerwaarde kunt creëren. En er dan naar te streven om zo veel mogelijk positieve impact te hebben en de negatieve impact te minimaliseren.
Via EMF-AIM help ik organisaties en projecten om dit mogelijk te maken en duurzaam succesvol te opereren en te communiceren.

Diensten

Concrete diensten die ik aanbied zijn o.a. interim communicatie- en participatieadvies, management, analyses, procesontwerp en –begeleiding  bij vraagstukken op gebied van, onder meer:

  • Verandering en transitie
  • Multi stakeholder- en klantvraagstukken: diverse (uiteenlopende) belangen en belanghebbenden
  • Crisis
  • Bewustwordings- en gedragsverandering
  • (Team)ontwikkeling en verbetering
  • Identiteit – imago – reputatie

Ook help ik organisaties met analyses, proces en schrijven van aanbestedingen en (inhoudelijke) voorstellen. Als kritische partner denk en schrijf ik mee, review ik, doe ik analyses, begeleid ik werksessies, lever ik input en doe ik (verbeter)voorstellen.
Daarnaast geef ik trainingen, workshops en coaching waarmee ik organisaties, teams en personen.

ODC
Ik ben gecertificeerd in de Odin Development Compass (ODC) en de talentscan, meetinstrumenten waarmee je iemands onbewuste drijfveren in kaart kunt brengen en naast de bewust ingezette competenties projecteert. Op die manier krijg je goed in beeld waar je talenten en je kracht zit en waar je valkuilen en energielekken zitten. Dit instrument helpt mij om personen en teams te begeleiden in hun ontwikkeling en groei. 

Brede oriëntatie

EMF – AIM is en blijft breed georiënteerd. Ik heb veel ervaring in het sociaal domein, de zorg, het fysieke en duurzaamheidsdomein, het onderwijs en in de medische wereld, maar beperk me niet uitsluitend tot die onderwerpen en sectoren. Mijn ervaring is dat je juist van waarde bent door breed actief te zijn en kennis en ervaring van de verschillende sectoren en soorten organisaties met elkaar te verbinden.

Netwerk

Ik werk in netwerkverband samen met verschillende professionals. Samen ontwikkelen we nieuwe concepten en werkwijzen en bieden we oplossingen waarmee opdrachtgevers echt geholpen zijn en verder komen. Deze samenwerking zorgt ook voor continuïteit, omdat back-up, extra menskracht en specifieke expertise binnen handbereik is. Ik ben onderdeel van de ‘Inner circle’ van People Like us, waar de lijntjes kort zijn en ik met fijne en deskundige experts op gebied van HR, coaching, training en organisatieadvies kan sparren over diverse vraagstukken en samenwerkingen aanga. 

Meer weten?

Ik spreek je graag!
Bel, app of mail voor een afspraak!

elske@aimondemand.nl
0614671667